Quiénes Somos
Persever

Persever està format per un equip multidisciplinari de professionals amb anys d’experiència a la Salut Pública i formació clínica d’excel·lència. Els psicòlegs de Persever han obtingut la titulació d’Especialistes en Psicologia Clínica, fet que aporta a qui acudeix al Centre la garantia d’ésser avaluat, diagnosticat i tractat a través de mètodes àmpliament validats per professionals amb formació de qualitat. A més, l’equip segueix en constant actualització i supervisió per professionals externs.

 

Persever és quelcom més que una consulta de psicologia, també és una acadèmia de preparació per a futurs psicòlegs clínics del nostre país. Amb un tracte proper i personal, s’ajuda en la preparació de l’examen d’accés a la Formació Sanitària Especialitzada que dóna lloc a la Titulació d’Especialista en Psicologia Clínica. Es tracta d’una prova altament competitiva pel nombre reduït de places i el contingut que s’examina, i dóna lloc a una formació en qualitat de residència durant quatre anys a la Salut Pública del nostre país.

Equipo
Bernat Carreras

Bernat Carreras

Psicòleg clínic especialista. Llicenciat per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en psicologia clínica via residència PIR a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa. Postgraduat en Neuropsicologia i en Cures Pal·liatives. Actualment psicòleg clínic i tutor de residents al Parc Sanitari Sant Joan de Déu, co-director de l’acadèmia de Psicologia Clínica Persever i coordinador de l'equip de pal·liatius de l'EAPS del Parc Sanitari Sant Joan de Deu. Vocal de la Societat Catalana d'Especialistes en Psicologia Clínica.

 

Autor i coautor de diversos capítols d’intervenció i tractament psicològic, especialment en l’àmbit de les malalties avançades.

 

Compagina la pràctica clínica a Sant Joan de Déu, amb la pràctica privada al Centre de Psicologia Clínica Persever.

 

Estil de teràpia eclèctic, de predomini cognitivoconductual i amb influències de terapia humanista i terapia breu estratègica.

El secret de la meva felicitat està en no esforçar-se pel plaer, sinó a trobar el plaer a l'esforç. André Gide
Ivette Morilla

Ivette Morilla

Psicòloga clínica especialista. Llicenciada per la Universitat Autònoma de Barcelona amb premi extraordinari de llicenciatura. Especialista en psicologia clínica via residència a l'Hospital Clínic de Barcelona. Postgrau en Teràpia Breu Estratègica. Màster en mindfulness. Psicòloga clínica adjunta a l'Hospital Clínic de Barcelona. Co-Directora del Centre de Psicologia Clínica Persever i professora d'avaluació psicològica.

 

Autora i coautora de diversos articles científics, capítols de llibres i comunicacions en congressos nacionals i internacionals.

 

Compagina la pràctica clínica al Centre de Salut Mental d'Adults (CSMA) i al Programa de Suport a la Primària (PSP) de l'Hospital Clínic de Barcelona, amb la pràctica privada al Centre de Psicologia Clínica Persever.

 

Estil de teràpia eclèctic, de predomini cognitiu-conductual i integrador.

Àurea Moreno

Àurea Moreno

Psicòloga clínica especialista. Llicenciada a la Universitat de Barcelona. Especialista en psicologia clínica via residència a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Master en psicopatología clínica a la Universitat Ramón Llull. Master en Psicoteràpia analítica grupal a la Universitat de Deusto.

 

Formació continuada en teràpia estratègica breu, sistémica i anàlisi moderna.

 

Col·labora en la formació de residents de psicologia clínica i alumnes de grau de la Universitat de Barcelona.

 

Coautora d'articles científics i capítols de llibre, així com comunicacions a congressos.

 

Actualment treballa com a adjunta a l'Hospital Sant Joan de Déu.

 

Orientació eclèctica i integradora, amb predomini analític i sistémico.

Anna Massó

Anna Massó

Psicòloga clínica especialista. Graduada per la Univesitat Rovira i Virgili de Tarragona. Especialista en psicologia clínica via residència a l’Hospital del Mar de Barcelona. Actualment psicòloga clínica adjunta al Centre de Salut Mental Infanto-Juvenil del Parc de Salut Mar.

 

Està realitzant un Postgrau d’Intervenció Familiar Sistèmica al Centre Kine de Teràpia Familiar de Barcelona.

 

Formada en intervenció EMDR. Ha col·laborat en estudis i projectes orientats a avaluar l’eficàcia terapèutica de l’EMDR en pacients amb diagnòstic de trastorn bipolar i presència d’esdeveniments traumàtics previs.  

 

Compagina la pràctica clínica a l’Hospital del Mar amb la pràctica privada al Centre de Psicologia Clínica Persever.

 

Utilitza un abordatge terapèutic eclèctic, de predomini cognitiuconductual, amb una conceptualització sistèmica i estratègies de la Terapia Breu Estratègica.

Itziar Riera

Itziar Riera

Psicòloga clínica especialista. Llicenciada per la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

Especialista en Psicologia Clínica. Formació per residència al Parc Sanitari Sant Joan de Déu, Sant Boi de Llobregat, Barcelona.

 

Postgrau en atenció pal·liativa per el Institut d'Oncologia de Catalunya (ICO).

 

Màster en Psicología Clínica i de la Salut. ISEP (Institut Superior d'Estudis Psicològics).

 

En formació en Psicoterapia grupal (Màster en Psicoteràpia Analítica Grupal. Universitat de Deusto-Fundació OMIE. 2018-2021).

 

Actualment psicòloga clínica adjunta als centres Parc Sanitari Sant Joan de Déu i Hospital Universitari de Bellvitge.

 

Orientació terapèutica d'influència psicodinàmica, amb incorporació d'eines terapèutiques d'altres enfocaments (Teràpies de tercera generació i Psicoteràpia relacional).

Anna Beneria

Anna Beneria

Psicòloga Clínica Especialista. Llicenciada per la Universitat Ramon Llull. Especialista en psicologia clínica via residència PIR a l’Hospital Universitari Vall d'Hebron. Actualment facultativa especialista en la secció d'interconsulta hospitalària i enllaç de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

 

Màster Universitari en Psicologia Clínica i de la Salut per la Universitat Ramon Llull. Postgrau en Conflicte i Violència Social: la mediació en la resolució dels conflictes per la Universitat de Barcelona.

 

Col·labora en la formació de residents de psicologia clínica. Participa en projectes de recerca en el Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR).

 

Orientació integradora i eclèctica, amb predomini cognitivo-conductual.

Leire Vázquez

Leire Vázquez

Psicòloga clínica especialista. Llicenciada en psicologia per la Universitat Blanquerna. Especialista en psicologia clínica via PIR a l’hospital Benito Menni CASM. Màster en neuropsicologia per la UOC i postgraduada en TDA-H, trastorns de l’aprenentatge i trastorns de conducta. Formada en Mindfulness. Actualment psicòloga clínica al Centre de Salut Mental Infanto-juvenil de Consorci Sanitari de Terrassa i part del professorat d’Acadèmia Persever.

Està realitzant el Màster en teràpies contextuals de l’Institut ACT. 

Ha col·laborat en projectes d’investigació de primers episodis psicòtics i d’avaluació de l’eficàcia de la EMDR en trauma. 

Compagina la pràctica clínica a Consorci Sanitari de Terrassa amb la pràctica privada al Centre de Psicologia Clínica Persever. 

Estil de teràpia eclèctic, de predomini contextual i sistèmic.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información, o bien conocer como cambiar la configuración de su navegador aquí.