Psicologia clínica i creixement personal

A Persever estem especialitzats en el recolzament i l’acompanyament durant períodes complexos, en la potenciació del creixement personal i en la reflexió i qüestionament del propi funcionament.

En general, on, com i què s’ha viscut anteriorment influeix en el desenvolupament de la personalitat, l’autoestima, la confiança, les relacions amb els altres, els pensaments i les emocions, les expectatives vitals i l’afrontament de l’estrès.

En ocasions, l’empremta del que s’ha viscut limita i dificulta algun aspecte de la vida quotidiana com les relacions amb un mateix, família o amics o la superació de successos estressants com canvis, dols o ruptures.

La psicologia clínica pot ajudar a augmentar l’autoconeixement per millora la relació amb l’entorn i amb un mateix, d’una forma més sana, flexible, adulta i en consonància amb els propis valors.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información, o bien conocer como cambiar la configuración de su navegador aquí.