Psicologia i Mindfulness

A Persever també es realitzen intervencions de grup per l’aprenentatge de tècniques pel maneig del malestar i l’afrontament de l’estrès.

La teràpia de regulació emocional i maneig de l’ansietat basada en el Mindfulness, consta de 8 sessions, amb periodicitat setmanal, de 2 hores de duració. Consisteix en l’aprenentatge de la tècnica del Mindfulness o consciència plena, que és un tipus de meditació introspectiva procedent de la tradició budista. És una tècnica psicològica que consisteix en parar atenció al moment present amb una actitud de curiositat, obertura i acceptació, prescindint de judicis de valor. La seva pràctica ens ajuda a reduir el patiment innecessari, a afrontar millor l’estrès, a aconseguir una millor capacitat de regulació emocional i a viure la vida amb una major intensitat.

Qualsevol persona pot beneficiar-se d’aquesta pràctica, encara que està especialment indicada en casos d’estrès laboral, insomni, dolor crònic, depressió o ansietat.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información, o bien conocer como cambiar la configuración de su navegador aquí.